.Bemutatkozás
A Pampuch Lovastanya lovas turisztikai szolgáltatások területén tevékenykedik 10 éve. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk  a már ülő gyermekektől, egészen a versenysportig. A lovas turisztikai szolgáltatásaink két részre oszthatók, egyik az aktív, másik a passzív.

Az aktív turisztikai szolgáltatások közé a lovagoltatás, lovaglás, lovas oktatás, lovas túra, kocsikázás, fogathajtás, lovassportok szakágai (díjugratás, díjlovaglás )tartoznak bele, a másik ágba a lovasbemutatók, lovas rendezvények .  

Napjainkban egyre többen kedvelik a lovas sportot, hiszen a lovak világa által közelebb kerülhetnek a természethez.  Lovasainknak rendszeres edzést biztosítunk, rajtengedély vizsgára való felkészítő edzés sorozat, gyermek ügyességi versenyekre felkészítés kezdő és haladó szinten,és az ehhez kapcsolódó díjlovas,és ugró tréningek, edzések keretében. Ezek adják turisztikai szolgáltatásunk fő profiljait.

Minden korosztályhoz és tudásszinthez rendelkezünk megfelelő nyugodt, képzett lovakkal. 

A vállalkozás  egyik legfőbb célja  lovas infrastruktúránk fejlesztése volt. Ezért igazi éttörést jelentett számunkra a 2009-ben Leader pályázat keretében elnyert 15 millió Ft támogatás, amiből lehetőségünk lett megvalósítani fedeles lovardánkat. Illetve az Új Széchenyi Terv keretében 2011 –ben elnyert 9 millió Ft támogatás lehetővé tette egy új istálló kialakítását is.

Fedett  lovas gyakorló pálya  építése  hozzájárult ahhoz ,hogy  minden évszakban  biztosítani  tudjuk  a  lovaglási lehetőséget a lovasok számára. Ezzel a fejlesztéssel megszűnt a lovas turizmus erős szezonális jellege. 

Egész évben tudjuk fogadni  vendégeinket.

Híreink

Sajtóközlemény

A Tiszavasváriban működő Pampuch Kft. 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy Tiszavasváriban és vonzáskörzetében minőségi lovas-turisztikai szolgáltatást nyújtson.

Bővebben
SZOLGÁLTATÁSAINK
Lovastúra

Szolgáltatás leírása röviden.

Lovagoltatás

Szolgáltatás rövid leírása.

Rólunk mondták:

Kellemes környezetben és családias hangulatban lovagolhattunk ezen a szép napon!

Köszönjük!

Eszter

Mióta a kisfiammal kilátogattunk a Pampuch-lovastanyára, megváltozott az állatokkal való kapcsolata. Szívesebben van a természetben mint a számítógép előtt!

István