.Sajtóközlemény
A Tiszavasvári Pamuch tanya lovas-turisztikai fejlesztése

 

 

A Tiszavasváriban működő Pampuch Kft. 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy Tiszavasváriban és vonzáskörzetében minőségi lovas-turisztikai szolgáltatást nyújtson. Ezt szem előtt tartva az elmúlt időszakban a Pampuch-tanyán jelentős fejlesztési források bevonásával térségi szinten is kiemelkedő fejlesztések valósultak meg.

 

2012-ben a cég pályázatot nyújtott be az ÉAOP-2.1.1/H-11 „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” című pályázati kiírásra, amelyen 12.992.700 Ft támogatást nyert egy 18.561.000 Ft értékű projekt megvalósításához.

 

A fejlesztés keretein belül őshonos állatok tartására alkalmas istálló és a lovassportot népszerűsítő lovas-pálya került megépítésre, kiegészítő szolgáltatásként egy szauna került beszerzésre és beépítésre valamint munka quad és 2 db tenyészló került beszerzésre.

 

A tanya szolgáltatásinak népszerűsítéséhez szükséges marketing hátteret szintén pályázati forrásból kívánta a cég megteremteni honlap készítéssel és kiadványok előállításával és terjesztésével.

 

A projekt megvalósítására rendelkezésre álló időn belül sikerült azt eredményesen lezárni, a projekt menedzselésében a Tiszatér Társulás volt a Pampuch Kft segítségére.

Híreink

Sajtóközlemény

A Tiszavasváriban működő Pampuch Kft. 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy Tiszavasváriban és vonzáskörzetében minőségi lovas-turisztikai szolgáltatást nyújtson.

Bővebben
SZOLGÁLTATÁSAINK
Lovastúra

Szolgáltatás leírása röviden.

Lovagoltatás

Szolgáltatás rövid leírása.

Rólunk mondták:

Kellemes környezetben és családias hangulatban lovagolhattunk ezen a szép napon!

Köszönjük!

Eszter

Mióta a kisfiammal kilátogattunk a Pampuch-lovastanyára, megváltozott az állatokkal való kapcsolata. Szívesebben van a természetben mint a számítógép előtt!

István